Receptek

Saslik háromféle húsból

Halmozzuk a húsos élvezeteket ezzel a recepttel, hiszen három húsfajtából állítjuk össze a saslikot.

TOVÁBB

Egészben sült karaj almával

A sertéskarajt almával együtt sütjük, hogy az alma átitatódjon a hús finom szaftjával. Pácoljuk a húst kisütés előtt minél tovább, akkor 1 egész éjszakán át.

TOVÁBB

Mustáros, grillezett sertéslapocka

Olyan finom mustáros pácot készítünk, amellyel biztosan mindenki elégedett lesz! Aki jobban szereti a csípős ízeket készítse csípős fűszerpaprikával a pácot.

TOVÁBB

Mézes-mustáros pácban érlelt grillezett lazac

A magos és csípős mustárok kiválóan alkalmasak pác készítésére. Finomak, izgalmasak, az elkészítésük viszont egyszerű.

TOVÁBB

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás