Bemutatkozás

RÓLUNK

 

  • A főzés és az étkezés sokkal többet jelent az evésnél és az éhség egyszerű elűzésénél. Mi, a Lacikonyhánál hiszünk abban, hogy a közös étkezések összetartják a családot, ilyenkor kerül sor a legőszintébb beszélgetésekre és itt kezdődnek és sokszor végződnek is a baráti összejövetelek. Minden termékünket azért hoztuk létre, hogy az ügyfeleink minden egyes nap finomat és élvezeteset ehessenek.

 

  • Nagyra értékeljük a természetet is, ezért munkánk során mi a természetes és egyben kiváló minőségű és természetes alapanyagokat keressük. A jó étel titka ugyanis szerintünk elsősorban nem az ízesítőkben, az agyafúrt receptekben vagy a kreatív ötletekben, hanem a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik.

 

A LACIKONYHA MAGYARORSZÁG KFT.

 

  • Társaságunk 2010-ben alakult és a magyar fűszerpiac egyik meghatározó szereplője. Vállalatunkhoz legfontosabb márkái: a Lacikonyha, az Ízmester, az Ízmester BIO és az Ízmester Gastroline. Termékeinkkel a fogyasztókat és a vendéglátó-ipart egyaránt kiszolgáljuk.

 

  • Ételízesítőket, fűszereket, fűszerkeverékeket, pácokat, leveseket, salátaönteteket, mustárokat, leveskockát, fűszerpaprikát, valamint különleges zöldségtermékeket forgalmazunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak az Európa-szerte ismert ízvilágú és népszerű termékek, valamint a magyar konyha megszokott fűszerei.

 

  • Társaságunk 2017-ben a több mint 30 éves múlttal rendelkező lengyel Prymat Csoport tagjává vált, amely cégcsoport Közép-és Kelet-Európa egyik legnagyobb fűszergyártója és a régió vezető zöldségtermék gyártója is egyben. Gyártási kapacitásukra és széleskörű tapasztalataikra építva a legjobb nyersanyag beszállítókkal dolgozunk, hogy a termékeink minőségét garantálhassuk a vásárlóinknak.

 

A PRYMAT CSOPORT

 

  • A Prymat Csoport Közép-Kelet-Európa egyik vezető fűszergyártója, amely gazdag fűszer- és ízesítő kínálata mellett különféle zöldségalapú termékeket is készít. A cégcsoport széleskörű szaktudással rendelkezik a száraz és nedves gyártási eljárások, valamint a zöldségfeldolgozás területén. A Prymat Csoport a kiskereskedelmi szektornak szóló széleskörű kínálata mellett, a HoReCa szektort is kiszolgálja

 

  • Kutatási, Minőségi és Fejlesztési Osztályunk olyan megoldásokat alakít ki, amelyek teljesítik a fogyasztók követelményeit és igényeit, és megfelelnek a kötelező szabványoknak. A termékeink összetételükben és minőségben is versenyképesek. Az EN ISO 22000 és az IFS szabványok szerint dolgozunk.

 

Márkáink

LACIKONYHA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás