Folyékony fűszerpác

Csirkéhez

folyékony fűszerpác

Szeretjük a csirkehúst, de ennek a húsnak az elkészítése szaftosan a legjobb, és könnyen kiszáradhat. Csirkehúshoz kifejlesztett pácunkkal ezt könnyű elkerülni, mert a pác alapanyagait a hús magába szívja és a végeredmény puha és finom lesz. A finom ízeket hagymával, fokhagymával, lestyánnal és görögszénával, illetve más, a csirkével harmonizáló fűszerekkel érjük el.

A folyékony fűszerpácaink használatra készek, nem szükséges semmilyen egyéb folyadékot, sót vagy fűszert hozzáadni. A folyékony pác segítségével jellemzően szaftosabb és porhanyósabb étel készíthető a száraz pácokkal összehasonlítva. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpácot 700 gramm hús fűszerezéséhez tud felhasználni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

FELHASZNÁLÁSA

Mindenféle csirkehúshoz javasoljuk: combhoz, szárnyhoz, csirkehúsból készült saslikhoz, vagy csirkemellhez. A minimálisan javasolt pácolási idő 2 óra.

Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás