Folyékony fűszerpác
Csirkéhez
folyékony fűszerpác

A csirkéhez készült folyékony fűszerpác valamennyi szárnyashús ízesítésére alkalmas, de kifejezetten a csirkéhez fejlesztettük ki ezt a receptünket.
Nemcsak csirkemell-filé grillezésénél, hanem csirkeszárny, csirkecomb, vagy akár egész csirke fűszerezésénél is felhasználható. A páccal egyszerű és kényelmes a csirkehús ízesítése.
Lehetőleg már előző este keverjük össze az előkészített hússal a pácot, hogy az ízek minél jobban átjárják a sovány húst. A pácnak köszönhetően a kész fogás szaftos, omlós lesz és ha grillen vagy grillsütőben sütjük akkor ínycsiklandó, ropogós kérget is kap.
Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.
Tipp: A maximális ízhatás kedvéért javasolt a húst, gombát vagy egyéb zöldségféléket egész éjszaka pácolni. A csirkehús esetében ez kifejezetten igaz, jellemzően minél soványabb húst pácolunk annál érdemesebb hosszabb ideig pácolni.
Súly: 80 ml