Folyékony fűszerpác

Tarkaborsos

folyékony fűszerpác

Izgalmas színes borsok hozzáadásával alkottunk pikáns ízvilágú folyékony fűszerpácot a kísérletező kedvű grillezőknek és konyhában sürgölődőknek! Az íz bázisát izgalmas bors keverék: fekete bors, rózsabors, fehér bors, zöld bors adja, amit fokhagymával és majorannával egészítettünk ki. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 800 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

FELHASZNÁLÁSA

Sertés- és szárnyashús pácolásához remekül használható, emellett zöldségek fűszerezéséhez is remek választás. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás