Folyékony fűszerpác

Sörös-mézes

folyékony fűszerpác

A sörös-mézes folyékony fűszerpác tökéletesen ötvözi a keserű sört és az édes mézt – az összeállítás pedig nagyon finom csirke és sertés pácolásához, de bármilyen más hús esetében is kitűnő választás. Folyékony pácunk segítségével egyszerű a grill ételek elkészítése.

Az előkészített hús minden oldalát vonjuk be a fűszerpáccal és pihentessük legalább 2 órán át, a maximális ízhatás érdekében inkább egész éjszakán át. Saslikot is készíthetünk a pác segítségével, a felaprított húst érleljük a csomagoláson leírtak szerint a pácban, majd húzzuk fel nyársakra és süssük meg grillen vagy a sütőben. A húst már ne sózzuk!

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Tipp: A maximális ízhatás kedvéért javasolt a húst, gombát vagy egyéb zöldségféléket egész éjszaka pácolni.

Súly: 80 ml

TUDTA…

FELHASZNÁLÁSA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás