Folyékony fűszerpác

Sörös-mézes

folyékony fűszerpác

A sörös-mézes folyékony fűszerpác tökéletesen ötvözi a keserű sört és az édes mézt – az összeállítás pedig nagyon finom csirke és sertés pácolásához, de bármilyen más hús esetében is kitűnő választás. Folyékony pácunk segítségével egyszerű a grill ételek elkészítése. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 700 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés- vagy marhahúst.

FELHASZNÁLÁSA

Az előkészített hús minden oldalát vonjuk be a fűszerpáccal és pihentessük legalább 2 órán át, a maximális ízhatás érdekében inkább egész éjszakán át. Saslikot is készíthetünk a pác segítségével, a felaprított húst érleljük a csomagoláson leírtak szerint a pácban, majd húzzuk fel nyársakra és süssük meg grillen vagy a sütőben. A húst már ne sózzuk!

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás