Folyékony fűszerpác

Mustáros

folyékony fűszerpác

A mustáros íz valódi klasszikus, ha a sertéshús ízesítéséről van szó – függetlenül attól, hogy grillen vagy sütőben sütjük ki a finomságot. Bár elsősorban sertés és marhahúshoz ajánljuk, de a szárnyashúsok ízét is feldobja.

A fűszerpác gerincét a fehér és fekete mustármagok őrléséből készülő rusztikus mustár, illetve a fokhagyma és a chili paprika adja.

Egy tasak fűszerpác 750 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Tipp: A maximális ízhatás kedvéért – különösen, ha sertés- vagy marhahússal dolgozunk – ajánlott a húst egy teljes éjszakán át pácolni a hűtőben.

Súly: 80 ml

TUDTA…

FELHASZNÁLÁSA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás