Folyékony fűszerpác

Mustáros

folyékony fűszerpác

A mustáros íz valódi klasszikus, ha a sertéshús ízesítéséről van szó – függetlenül attól, hogy grillen vagy sütőben sütjük ki a finomságot. Bár elsősorban sertés és marhahúshoz ajánljuk, de a szárnyashúsok ízét is feldobja. A fűszerpác gerincét a fehér és fekete mustármagok őrléséből készülő rusztikus mustár, illetve a fokhagyma és a chili paprika adja. Termékünk nem tartalmaz hozzáadott ízfokozót és nátrium-glutamátot.

Egy tasak fűszerpác 750 gramm hús elkészítéséhez ajánlott.

Súly: 80 ml

TUDTA…

A húsok pácolásának nagy hagyománya van. A pácolt hús szaftosabb, puhább és fűszeresebb ízvilágú. A legjobb, ha a friss húst pácoljuk, mert a fagyasztott és kiolvasztott hús jellemzően túl sok levet ereszt. A pácolásra szánt szeletek ne legyenek se túl vékonyak, se túl vastagok. A hús típusától függően a pácolás 2 órától akár 1 napig is tarthat. A szárnyashúst elég kevesebb ideig pácolni, mint a sertés vagy marhahúst, de a libát és a kacsahúst, ha van időnk pácoljuk 4-5 óra hosszát a maximálisan finom íz érdekében.

FELHASZNÁLÁSA

Javasoljuk tarjához, sertéscombhoz vagy marhahúshoz, de a szárnyashúsokkal is kitűnően harmonizál. Felbontás után rögtön használható, a húshoz nem kell olajat hozzáadni, csak alaposan összekeverni a folyékony páccal, majd az igényelt ideig pácolni.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás