Fagyasztva szárított fűszer

Kaporlevél

fagyasztva szárított

Ismerd meg a fagyasztva szárított kaporlevelet, amely friss, édes-fűszeres ízével kiemeli az ételek természetes ízét. Ez az üveges kiszerelésű, fagyasztva szárított fűszer praktikus és könnyen használható, hiszen hosszú ideig eltartható, és nem igényel hűtést. Egyszerűen szórd az ételekre, és élvezd a friss kapor ízét minden évszakban!

A kaporlevél tökéletes kiegészítője a halból készült ételeknek, különösen a lazacnak és a pisztrángnak. Salátákhoz, mártásokhoz és öntetekhez is remekül használható, valamint kiválóan illik savanyúságokhoz és krumplis ételekhez is.

A termék 7 csokor (kb. 288 g) friss kaporlevélnek felel meg.

Súly: 16 g

TUDTA…

A fagyasztva szárítás, más néven liofilizálás egy különleges eljárás, amely során a kaporlevelet gyorsan lefagyasztják, majd kíméletesen kivonják belőle a vizet. Ennek a módszernek köszönhetően a fűszer megőrzi eredeti tápanyag-tartalmát, intenzív ízét és frissességét. A fagyasztva szárítás jelenleg az élelmiszerek tartósításának legjobb és legmodernebb módja, ezt az eljárást pedig eredetileg olyan speciális ételekhez használták, mint a NASA űrhajósainak vagy a magashegyi expedíciókban részt vevők élelmiszerei.

FELHASZNÁLÁSA

A kaprot a levesek ízének változatosabbá tételére, főtt burgonya vagy halételek, például lazac fűszerezésére érdemes használni. Különféle zöldségekhez, pácokhoz, szószokhoz és joghurtos mártogatósokhoz, sőt még friss sajtokhoz is illik. Emellett elengedhetetlen összetevő tökfőzelék, kovászos uborka, ecetes uborka vagy kapros-túrós töltelékek elkészítésénél is.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás