Bio

Bio oregánó

szárított

Az oregánó intenzív fűszer, kellemes gyógynövényes ízzel. Számos konyha egyik legnépszerűbb fűszere. Kiváló zöldségekkel, tésztával, sajttal, halakkal és tenger gyümölcseivel. Tökéletesen ízesíti a húsokat, szószokat és leveseket.

Az oregánó az olasz, spanyol és mexikói konyha alapfűszere.

Súly: 7 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO oregánó nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Ideális spagettihez, pizzához, halak és tenger gyümölcsei fogásaihoz.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás