Bio

Bio Fűszerkeverék Sült Húshoz

A finom sült húshoz elengedhetetlen egy finom fűszerezés. Keverékünkkel finom ízekkel gazdagíthatja a sült húsos fogásokat. A számos fűszert tartalmazó összeállításunk illatos fekete borsot, aromás fokhagymát, intenzív jelleget adó mustármagot és karakteres kakukkfüvet egyaránt tartalmaz.

Súly: 20 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO fűszerkeverék sült húshoz nem tartalmaz hozzáadott sót, színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Elsősorban serpenyőben vagy sütőben sült sertés-, illetve marhahúshoz, valamint darált húshoz ajánljuk ezt a keveréket. Olajjal keverve pácot készíthet belőle. Grill fűszerként is használható. Mivel nem tartalmaz sót, ezért az elkészítés során sózza a húst saját egyéni ízlésének megfelelően.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás