Receptek

Tojásos lecsó

A lecsó a magyar konyha egyik alapvető étele, és gyakran fogyasztják nyáron, amikor a friss zöldségek bőségesen elérhetőek.

TOVÁBB

Csicseriborsóval töltött, egészben sült csirke

Szaftos, aranybarna csirke csicseriborsóval és zöldségekkel töltve – egy könnyen elkészíthető étel, amely bármely étkezést különlegessé tesz.

TOVÁBB

Babkrémleves sült kolbásszal

Könnyen elkészíthető, ízletes leves, amely finom zöldségekkel, fehérbabbal és házias alaplével készül. A füstölt kolbászkarikák ropogós textúrája és gazdag íze tökéletesen kiegészíti a selymes levest.

TOVÁBB

Mustáros tokány

Ez a hagyományos magyar étel karakteres mustáros szósszal, omlós hússal, szafttal és ízletes körettel egyszerűen elkészíthető otthon.

TOVÁBB

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás