Bio
Bio Feketebors
őrölt
Alapfűszer a konyhában, hiszen gyakorlatilag minden sós fogásnál használjuk. A bors segíti az emésztést és serkenti az étvágyat.
A fekete, zöld, rózsaszínű és a fehér bors is ugyanazon a növényen terem. A borsok színe attól függ, hogy mennyire éretten szedik le és hogyan dolgozzák fel őket. Mindez természetesen az ízükre is hatással van. A fekete borsot az éretlen, zöld gyümölcsökből szüretelik, amelyeket erjesztenek, majd a napon szárítanak, ahol feketévé, keményebbé és ráncosabbá válnak.
Súly: 20 gTUDTA…
Az Ízmester BIO feketebors nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.
FELHASZNÁLÁSA
Levesek, húsok, krémek, mártások, tészták, saláták és zöldséges ételek ízesítésére szolgál. A borsot a főzés vagy párolás során bármikor hozzáadhatjuk, de ha intenzív ízt szeretnénk, akkor érdemesebb a főzési idő végén hozzáadni az őrölt borsot.