Receptek

Metélőhagymás burgonyasaláta

Finom, friss ízű, hideg burgonyasalátát ajánlunk, amely a forró napokon a húsos fogások, grillételek tökéletes kísérője.

Hozzávalók 3-4 személynek:

  • 8 nagyobb méretű főtt burgonya
  • 1 csomó metélőhagyma
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál napraforgómag

az öntethez:

 

Elkészítése:

A főtt burgonyát meghámozzuk, kihűtjük és felszeleteljük.

Az öntet összes hozzávalóját alaposan keverjük össze.

A metélőhagymát és a megtisztított fej vöröshagymát finomra aprítjuk. Egy tálba tesszük valamennyi hozzávalót, majd leöntjük az elkészült öntettel. Behűtve a legfinomabb.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás