Francia hagymaleves
A finom hagymaleves titka, hogy karamellizáljuk a hagymát mielőtt felöntjük az alaplével, így biztosítjuk a fantasztikus ízeket.
TOVÁBBEz a leves tökéletesen felmelegít, és a nevével ellentétben kedvező áron összedobható fogás, és relatíve gyorsan el is készül.
Hozzávalók 4+ főre:
Elkészítése:
Egy mély serpenyőben zsíron pirítsuk meg a megtisztított és finomra vágott hagymát és fokhagymát. Szedjük ki őket külön egy tálba. Süssük át ugyanebben a serpenyőben a gombát, majd szedjük hozzá a hagymákhoz.
Vágjuk csíkokra a bélszínt és pirítsuk át azt is aranybarnára egy lábosban. Adjuk hozzá a hagymát, a gombákat, ízlés szerint a fűszerpaprikát, a mustárt és a sűrített paradicsomot, majd keverjük össze. Pár perc elteltével öntsük fel a borral, majd a tyúkhúsleves alaplével és főzzük forrástól számított kb. 5 percig. Fűszerezzük ízlés szerint az ételízesítővel.
A kész levest tejföllel, szeletelt uborkával és felaprított petrezselyemmel díszítjük.
A finom hagymaleves titka, hogy karamellizáljuk a hagymát mielőtt felöntjük az alaplével, így biztosítjuk a fantasztikus ízeket.
TOVÁBBA nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki!
TOVÁBB