Ízmester

Tüzes mustár

nagyon csípős

Az Ízmester tüzes mustárt az erős, csípős mustárok kedvelőinek ajánljuk. A tüzes mustár fekete mustármagot tartalmaz, amely intenzív és csípős, kissé égető ízt kölcsönöz neki. A fekete mustármagok egy részét durvábban őröljük bele a keverékbe, ezért ez a mustár speciális, rusztikusabb textúrájú. A tüzes mustárunk a legcsípősebb a kínálatunkban, amely biztosan ízleni fog a pikáns íz kedvelőinek.

Ez a termékünk nem tartalmaz tartósítószert.

Súly: 288 g

TUDTA…

A mustár legfontosabb alapanyaga a fehér vagy fekete mustármag. A mustár az egyik legősibb ízesítők közé tartozik, és már az ókori rómaiak is használták az ételeikhez. A magokat fűszerként vagy gyógyszerként alkalmazták. Manapság a fekete és fehér mustármagot használják a mustárok elkészítéséhez. A fehér mustármag finomabb, kevésbé karakteres ízvilágú, amely finom, krémes mustárt eredményez. Ezzel ellentétben a fekete mustármag íze erőteljesebb, pikánsabb. A fekete mustármagot jellenzően a csípősebb mustárokhoz alkalmazzák.

FELHASZNÁLÁSA

A tüzes mustár kiváló párja a grillen, sütőben vagy olajban sült húsoknak. Jól passzol a virslihez, kolbászokhoz és dresszingekhez is alkalmas.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás