Sütőben sült hal ropogós panírral
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBFrissítő, könnyű és vitamindús fogás a nagy melegben. Aki szereti főzés nélkül, nyersen is tálalhatja ezt a fogást, csak turmixolja a hozzávalókat jó krémesre.
Hozzávalók 2 főre:
Elkészítése:
A cukkinit és az uborkákat megmossuk. A fokhagymát megpucoljuk. Vágjuk fel a cukkinit kockákra. Hevítsük fel az olajat és pároljuk meg a fokhagymát, majd adjuk hozzá a cukkinit és pároljuk puhára. Tegyük félre kihűlni.
Vágjuk fel az uborkákat apró kockákat, az újhagymát vékony szeletekre, a petrezselymet pedig daraboljuk fel.
Tegyünk félre valamennyi aprított uborkát, hagymát és petrezselymet, majd a maradékot a cukkinivel együtt tegyük turmixgépbe, öntsük fel a tejjel és a görög joghurttal és adjuk hozzá a zöldfűszereket is. Turmixoljuk krémesre.
Tegyük egy nagy tálalótálba a krémlevest, keverjük bele a maradék uborkát. Sózzuk, borsozzuk. Ha túl sűrűnek találjuk hígíthatjuk tovább tejjel. Hűtsük be legalább 2 óra hosszára. Tálalás előtt jól megkeverjük, majd a félretett zöldfűszerekkel díszítjük.
Ropogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBBAranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBB