Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBÍme egy egyszerű, de finom és szaftos grillezett csirkemell recept. Ez a hús nem igényel hosszú sütést, ezért ideális abban az esetben, ha nincs sok időd az ételek elkészítésére. Próbáld ki a cukkinisalátát ehhez a fogáshoz! Nem fogsz csalódni.
Hozzávalók:
A páchoz:
A salátához:
Elkészítése:
A csirkemelleket megtisztítjuk, majd finoman átklopfoljuk.
A pác hozzávalóit összekeverjük, majd beletesszük a húst, és lehetőleg legalább 1 órán át pácoljuk.
Az uborkát és a cukkinit vékony csíkokra vágjuk/gyaluljuk, a chilipaprikát és a koriander finomra vágjuk. A zöldségeket egy tálba tesszük. Az olajat kikeverjük a mustárral és a fél citrom levével, majd az öntetet ízlés szerint tovább fűszerezzük sóval, borssal, és ráöntjük a salátára. Tálalásig hűtőbe tesszük.
A húst forró grillen aranybarnára sütjük, majd a behűtött salátával tálaljuk.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB