Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBB
Elkészítési idő: 1 óra
5+ személyre
A kockára vágott szalonnát és a húsos szalonnát egy kisebb lábosban, takarékon 30 percig pirítjuk.
Amikor a szalonna és a húsos szalonna aranyszínűre pirult, hozzáadjuk a hagymát, majd ízlés szerint ízesítjük borssal és szárított fokhagymával, valamint 20 percig pároljuk, majd hozzáadjuk az almát is. Alaposan összekeverjük, és a krémet még 10 percig főzzük, majd kis hőálló üvegedény(ek)be öntjük és kihűtjük.
Tálalás előtt pirított hagymával és kakukkfűvel, színes borssal, rózsaborssal díszítjük.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB