Lacikonyha

RÓLUNK

A főzés és az étkezés sokkal többet jelent az evésnél és az éhség egyszerű elűzésénél. Mi, a Lacikonyhánál hiszünk abban, hogy a közös étkezések összetartják a családot, ilyenkor kerül sor a legőszintébb beszélgetésekre és itt kezdődnek és sokszor végződnek is a baráti összejövetelek. Mi egy olyan társaság vagyunk, amelyet az ügyfelek és az ő vágyaik teljesítése hajt. Minden termékünket azért hoztuk létre, hogy az ügyfeleink minden egyes nap finomat és izgalmasat ehessenek.

Nagyra értékeljük a természetet is, ezért munkánk során mi a természetes és egyben kiváló minőségű és természetes alapanyagokat keressük. A jó étel titka ugyanis szerintünk elsősorban nem az ízesítőkben, az agyafúrt receptekben vagy a kreatív ötletekben, hanem a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik.

 

Lacikonyha Magyarország Kft.

Társaságunk 2010-ben alakult, és ma a magyar fűszerpiac egyik meghatározó szereplője. Vállalatunkhoz négy márkacsoport tartozik: a Lacikonyha, az Ízmester, az Ízmester Gastroline és a Cavalcad. Termékeinkkel a fogyasztókat és a vendéglátó-ipart egyaránt megszólítjuk.

Ételízesítőket, fűszereket, fűszerkeverékeket, leveseket, salátaönteteket, mustárokat, leveskockát, fűszerpaprikát, valamint különleges zöldségtermékeket forgalmazunk. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak az Európa-szerte ismert ízvilágú és népszerű termékek, valamint a magyar konyha megszokott fűszerei.

Forgalmunk nagy százalékát a fűszerpaprika értékesítése adja. A magyar paprikánk édesnemes, csemege és csemege-csípős minőségben áll vásárlóink rendelkezésére, és minőségének biztosítására különleges hangsúlyt fektetünk.

Társaságunk 2017-ben beolvadt a több mint 30 éves múlttal rendelkező lengyel Prymat Csoportba, amelynek tagjaként folyamatosan építünk Közép-és Kelet-Európa egyik legnagyobb fűszergyártójának, valamint vezető zöldségtermék gyártójának tapasztalataira. Mottónk, hogy csak a legjobb nyersanyag beszállítókkal dolgozunk, hogy a termékeink minőségét garantálhassuk a vásárlóinknak. Nap mint nap emeljük az elvárásainkat és új dolgokat tesztelünk, hogy a lehető legjobb termékeket kínálhassuk.

 

A Prymat Csoport

A Prymat Csoport Közép-Kelet-Európa egyik vezető fűszergyártója, amely gazdag fűszer- és ízesítő kínálata mellett különféle zöldségalapú termékeket is készít. A cégcsoport széleskörű szaktudással rendelkezik a száraz és nedves gyártási eljárások, valamint a zöldségfeldolgozás területén.

A Prymat Csoport a kiskereskedelmi szektornak szóló széleskörű kínálata mellett, a HoReCa szektort is kiszolgálja. Valamennyi kulcsfontosságú hálózatnak szállítunk különféle termékeket számos európai piacon.

A márkás termékeink egyebek mellett a következő országokban ismertek: Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Ukrajna, Belarusz, Lettország és Bulgária. A cégcsoport többek között az Egyesült Államokba, Japánba vagy Ausztráliába is exportálja termékeit.

Kutatási, Minőségi és Fejlesztési Osztályunk olyan megoldásokat alakít ki, amelyek teljesítik a fogyasztók követelményeit és igényeit, és megfelelnek a kötelező szabványoknak. A termékeink összetételükben és minőségben is versenyképesek. Az EN ISO 22000 és az IFS szabványok szerint dolgozunk. A HACCP-rendszert a jó gyártási gyakorlat (GMP), a jó higiéniai gyakorlat (GLP), a Codex Alimentarius, valamint az IFS szabványok alapján dolgoztuk ki.

Márkáink

LACIKONYHA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás