Lacikonyha

RÓLUNK

Nagyra értékeljük a természetet, ezért munkánk során mi is a kiváló minőségű és természetes alapanyagokat keressük. A jó étel titka ugyanis szerintünk nem az ízesítőkben, aromákban vagy kreatív ötletekben, hanem a kiváló minőségű alapanyagokban rejlik. Fűszerkeverékeink és ízesítőink egyaránt a magyar konyha ízvilágát idézik és jó alapanyagokból készülnek.

Lacikonyha Kft.

A Lacikonyha Magyarország Kft. 2010-ben alakult, és ma a magyar piac egyik meghatározó fűszercége. Három márka tartozik a vállalathoz: a Lacikonyha, a Cavalcad és az Ízmester. Termékeinkkel a fogyasztókat és a vendéglátó-ipart egyaránt megszólítjuk.

Termékskálánk ételízesítőket, egyedi fűszereket, fűszerkeverékeket, leveseket, salátaönteteket és fűszerpaprikát tartalmaz. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatóak az Európa-szerte ismert ízvilágú és népszerű termékek, valamint a magyar konyha megszokott fűszerei.

Forgalmunk nagy százalékát a fűszerpaprika értékesítése adja. A Magyar Gasztronómiai Egyesület 2015. évi fűszerpaprika tesztjén kiváló minősítést kapott a csemege fűszerpaprikánk. A magyar paprikánk édesnemes, csemege és csemege-csípős minőségben áll vásárlóink rendelkezésére.

Társaságunk 2017-ben beolvadt a több mint 30 éves múlttal rendelkező Prymat Csoporthoz, amely Közép-és Kelet-Európa egyik vezető fűszergyártójaként, leányvállalatain keresztül világszerte 37 országban kínál többek között olyan univerzális ételízesítőket és fűszerkombinációkat, amelyek összetételét a természet inspirálta.

 

A Prymat Csoport

A Prymat Csoport Közép-Kelet-Európa egyik vezető fűszergyártója, amely gazdag fűszerkínálata mellett különféle gyümölcs- és zöldség alapú termékeket is készít. A cégcsoport széleskörű szaktudással rendelkezik a száraz és nedves gyártási eljárások, valamint a zöldségfeldolgozás területén egyaránt.

A Prymat Csoport a kiskereskedelmi szektornak szóló gazdag ajánlata mellett, a HoReCa szektort is kiszolgálja. Valamennyi kulcsfontosságú hálózatnak szállít különféle termékeket számos európai piacon.

A márkás termékeink egyebek mellett a következő országokban ismertek: Cseh Köztársaság, Szlovákia, Magyarország, Oroszország, Ukrajna, Belarusz, Lettország és Bulgária. A cégcsoport többek között az Egyesült Államokba, Japánba vagy Ausztráliába is exportálja termékeit.

A Prymat Csoport valamennyi üzleti tevékenysége vonatkozásában nagy hangsúlyt fektet a magas szintű együtműködési normák fenntartására. Ez egyaránt magába foglalja a nyers összetevők gondos kiválasztását, valamint a minősített és megbízható beszállítókkal a folyamatos együttműködést. Mindezeknek köszönhetően a legkiválóbb minőségű termékeket kínálhatjuk.

Kutatási, Minőségi és Fejlesztési Osztályunk olyan termékeket fejleszt, melyek megfelelnek a fogyasztók követelményeinek és igényeinek, megfelelnek a kötelező szabványoknak, a termékek az ízek összetételében és minőségben is versenyképesek. A recepteket emellett számos laboratóriumi teszt és kóstoló panel során teszteljük. Ezek specializált eljárások alá is tartoznak. A nyers összetevők, valamint a végtermékek megfelelő fizikai-kémiai, mikrobiológiai elemzéseit és érzékszervi ellenőrzéseit a vizsgáló laboratóriumban végzik.

Márkáink

LACIKONYHA

Kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk, hogy megkönnyítsük Önnek a termékeink ajánlását. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatóval.

Bezárás