Receptek

Lazac saslik zöldségekkel

Grillezni van kedvünk, de egy kis extrára vágyunk? Akkor nem kell más, csak egy kis lazac, spárga, cukkini, hagyma, paprika és nyársak.

Hozzávalók 3-4 főre:

  • 1/kg lazacfilé
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 cukkini
  • 1 piros húsú kaliforniai paprika
  • 6 szál spárga
  • fanyársak a sütéshez

a páchoz:

  • 1 csésze olaj
  • 3 teáskanál fűszerkeverék grillhez
  • 3 gerezd fokhagyma
  • fél citrom leve
  • 1 evőkanál virágméz
  • 1 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítése:

Kikeverjük egy tálban a pác hozzávalóit.

A fanyársakat beáztatjuk hideg vízbe.

A zöldségeket megtisztítjuk, majd a lazaccal együtt nagyobb falatnyi darabokra vágjuk. Óvatosan összekeverjük a páccal és legalább 30 percig pihentetjük.

A fanyársakra kedvünk szerinti sorrendben szúrjuk fel a lazacot és a zöldségeket, majd forró grillen süssük készre ezt a finom fogást.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás