Receptek

Lazactekercs tojással és kapribogyóval

Egy könnyű és finom snack, amely kiváló húsvéti fogás is egyben. Vendégvárásnál is egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Hozzávalók:

  • 8 szelet füstölt lazac
  • 6 főtt tojás
  • 4 evőkanál majonéz
  • 1 evőkanál Ízmester csemege mustár
  • 1 evőkanál kapribogyó (elhagyható)
  • friss kapor
  • szeletelt metélőhagyma
  • ízlés szerint só és bors

Elkészítés:

Egy nagy tálban keverjük össze a felkockázott tojást, a majonézt, a mustárt, a metélőhagymát és a kapribogyót, alaposan dolgozzuk össze és fűszerezzük ízlésünk szerint sóval és borssal.

Az így elkészített krémet kenjük rá a lazacszeletekre, amelyeket ezután óvatosan tekerjünk fel.

Rendezzük el a tekercseket tányérokon és díszítsük friss kaporral, valamint kapribogyóval.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás