Ízmester

Sült hús és pecsenye

fűszerkeverék

Sült húshoz és pecsenyéhez készült szárított fűszerkeverékünk egyedi ízvilágát olyan válogatott fűszerek és zöldfűszerek adják, mint az édes paprika, paradicsom, hagyma, kakukkfű, fokhagyma, rozmaring és oregánó.

A praktikus szórófejes tubus kiválóan alkalmas a fűszerkeverék könnyű adagolására a sütés, grillezés vagy akár hétköznapi főzés során. A szórófejes tubus elforgatásával három különböző fokozatot állíthat be, így könnyedén szabályozhatja az adagolást az ízlésének megfelelően.

Súly: 100 g

TUDTA…

Fűszerkeverékünk alapanyagai tökéletesen kiemelik a húsok természetes ízét és szaftosságát. A só-bors klasszikus párosán túl a fokhagymát, rozmaringot, kakukkfüvet, fűszerpaprikát és oregánót tartalmazó keverékünk karaktert, gyönyörű színt és finom ízeket kölcsönöz a húsos fogásoknak.

FELHASZNÁLÁSA

Keverékünk jól illik bármilyen serpenyőben, sütőben vagy grillen készült húshoz. Használható sültekhez, pecsenyéhez, rostélyoshoz, bárány- vagy borjúhúshoz és oldalashoz egyaránt.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás