Fűszerkeverék

Fűszerkeverék sültkrumplihoz

és burgonyás ételekhez

Kis túlzással elmondhatjuk, hogy a sült hasábburgonya örökre megváltoztatta a burgonyáról alkotott képünket. Ez az étel a világon mindenhol népszerű. A mi fűszerkeverékünkkel kiváló ízt hozhat ki a hasábburgonyából, mert egyedi karaktert ad neki. Akár bő olajban, akár tepsiben süti ki, a fűszerezés egyszerű a keverékünkkel!

Az Ízmester sültkrumpli fűszerkeverék a hasábburgonyán kívül minden fajta burgonyás étel fűszerezésénél jól használható, legyen szó tepsis burgonyáról vagy rakott krumpliról.

Súly: 30 g

TUDTA…

A hasábburgonya remek étel felnőtteknek és főleg a gyerekeknek, akik nagyon válogatósak tudnak lenni, de a hasábburgonyát általában szívesen fogyasztják. A jól fűszerezett krumpli jól passzol salátákhoz és húsos fogásokhoz egyaránt.

FELHASZNÁLÁSA

A sültkrumpli fűszerkeverék ideális a vegetáriánus konyha, valamint a klasszikus rakott vagy burgonyás palacsinta szerelmeseinek is. Használható édesburgonyához, sárgarépához, paszternákhoz és céklához is. Csak vágja a zöldségeket karikákra, fűszerezze be őket és süsse meg a sütőben. Ez egy kiváló alternatíva a klasszikus krumplis krumplihoz, és bizonyítja, hogy a zöldségevésnek nem kell unalmasnak és kiszámíthatónak lennie.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás