Lacikonyha

Erőleveskocka

Gyors és egyszerű megoldást keres az alaplevek fűszerezéséhez? Próbálja ki erőleveskockánkat, amely szép színt és házias ízeket biztosít. Alkalmas krémlevesek, főzelékek és egyéb köretek ízesítésére is.

A különlegesen alacsony sótartalommal rendelkező, továbbfejlesztett receptünk szárított répát, majorannát, paprikát és póréhagymát is tartalmaz. Kockánk nem tartalmaz hozzáadott hidrogénezett zsírokat és gluténmentes. Karakteres ízvilága miatt használható húsos, zöldséges fogásokhoz és különféle mártásokhoz is.

 

Súly: 60 g

TUDTA…

Fedezze fel, hogy a mély és finom ízekhez nem feltétlen szükséges sok só hozzáadása. Az elkészült ételt pedig mindenki egyéni ízlése szerint még sózhatja, amennyiben ez szükséges.

FELHASZNÁLÁSA

Az erőleveskockát univerzálisan használhatja nagyon sokféle fogás ízesítéséhez: leveshez, mártáshoz, főzelékhez, töltelékekhez.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás