Bio

Bio Feketebors

őrölt

A feketebors a legalapvetőbb fűszerünk. Aratás után még hosszú szárításnak vetik alá, hogy elnyerje az általunk ismert formáját. A bors csípőssége erős ízt ad az ételeknek és számos ételhez használjuk a konyhában.

Használjuk levesek, húsok, krémek, tészták, saláták és zöldséges fogások ízesítésére. A feketeborsot a főzés közben bármikor az ételhez adagoljuk, de ha az erősen csípős ízeket szeretjük, akkor a főzési idő végén adjuk az ételhez.

A feketebors segíti az emésztést és étvágyjavító hatású.

Kiválóan illik mindenféle húshoz, túróhoz és sajthoz, levesekhez és hideg ételekhez.

Súly: 20 g

TUDTA…

FELHASZNÁLÁSA

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás