Bio

Bio Fahéj

őrölt

A fahéj a világ egyik legrégebbi fűszere. Ez az egyetlen fűszer, amit növénykéregből nyernek ki. A fahéj őrlés után nyeri el természetes enyhén fűszeres jellegét. Kellemes, édeskés íze van. Sokféle étel elkészítésére alkalmas, sós és édes fogásokhoz egyaránt illik. Melegítő hatású, ezért előszeretettel fogyasztjuk a hideg évszakokban.

Súly: 15 g

TUDTA…

Az Ízmester BIO őrölt fahéj nem tartalmaz hozzáadott színezéket vagy bármilyen tartósítószert. A tasakba minősített bio alapanyagot csomagolunk. Az ökológiai gazdálkodók csak természetes eszközöket és módszereket alkalmazhatnak a növénytermesztés során. Csak bio vetőmagot használnak, minden génmódosított alapanyag tilos. A biotermékek előállításának, tárolásának és feldolgozásának teljes folyamatát független szervezetek rendszeresen ellenőrzik. Az ökológiai gazdálkodók vállalkozásának alapelve a minőség, a természet ápolása pedig a legfontosabb cél. Ennek köszönhetően biztosak lehet benne, hogy csak a legjobb bio fűszereket kínáljuk Önnek.

FELHASZNÁLÁSA

Kiválóan harmonizál a bárányhússal, az édesburgonyával, a süteményekkel, a kávéval, a csokoládéval, a forralt borral és a fűszeres teával. Indiai fogásokhoz is gyakran használjuk más fűszerekkel kombinálva.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás