Receptek

Tojással töltött sült avokádó

Nem mindennapi elkészítési módja a jól ismert sült tojásnak. Próbálja ki Ön is!

 

Hozzávalók:

 

Elkészítési mód:

 

A sütőt előmelegítjük 180 °C-ra. Az avokádót megmossuk, majd hosszában félbevágjuk és eltávolítjuk a magját. A mag helyébe finoman benyomkodjuk a füstölt lazacot, majd ráütjük a tojást. Ha a rendelkezésre álló helyet kevésnek ítéljük a lazacnak és a tojásnak, akkor óvatosan egy kanál segítségével nagyobb lyukat vájhatunk ki a tölteléknek (a kivájt avokádó húsát beletehetjük salátába vagy szendvicskrémbe). 15 percig sütjük. Tálalás előtt megszórjuk őrölt feketeborssal és tengeri sóval, valamint ízlés szerint friss zöldfűszerekkel vagy akár csírával is dekorálhatjuk.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás