Receptek

Tippek a tökéletes grillkolbászhoz

Miután készen kapható és már csak sütni kell, ezért az egyik legnépszerűbb grillételek közé tartozik a grillkolbász. Van néhány tippünk, amivel feldobhatod az élményt és tökéletes lesz a végeredmény!

1, Sütés előtt várj, amíg a grillkolbászok szobahőmérsékletűre melegednek, szóval időben vedd ki őket a hűtőből. Ez megóvja őket attól, hogy megrepedjenek.

2, Mindig csipeszt vagy valamilyen fogót használj a kolbászok grillezésénél, ne lyukaszd ki őket villával, mert kifolyik a finom szaft! A csipesszel is óvatosan dolgozz!

3, Túl magas hőmérsékleten a kolbászok külseje megéghet, míg a belsejük nyers marad. Az ideális a mérsékelt hő. Egy közepes méretű kolbásznak azért így is kb. 10 perc szükséges oldalanként, míg elkészül.

4, Grillezés után pihentesd pár percet a kolbászokat mielőtt tálalsz, a végeredmény így lesz a legszaftosabb.

5, Dobd fel az ízeket, tekerj baconbe! Ha natúr vagy egyszerűbb ízesítésű grillezni való kolbászt vettél, akkor otthon is körbetekerheted húsos szalonnával és kisütheted úgy. A kolbászt még mielőtt becsomagolod a baconbe, megtűzdelheted sajttal, bedörzsölheted extra fűszerekkel, fokhagymával, szemes borssal.

6, És végül ne feledkezz el a tálalásról, a finom köretekről. Javasoljuk hozzá a friss salátát, kenyeret és ízletes mustárokat!

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás