Receptek

Babgulyás

Babgulyás

Finom laktató ebéd vagy vacsora, amely gyorsan elkészül, ha konzervvel vagy előfőzött fagyasztott babbal készítjük. A javasolt fűszerekkel garantáltak a finom ízek.

Hozzávalók:

 

Elkészítése:

A hagymákat megpucoljuk és kockákra vágjuk. A bacon szalonnát felkockázzuk, a kolbászokat felkarikázzuk.

Olajat hevítünk egy lábosban, hozzáadjuk a hagymát, majd a bacont és a kolbászt – összepirítjuk. Hozzáadunk 2 evőkanál édes fűszerpaprikát, majd 3 evőkanál lisztet és alaposan összekeverjük. Hozzáadjuk a láboshoz az összes többi hozzávalót és 1 l vizet, majd 15 percig főzzük. A levest ízlés szerint sózzuk, majd felkarikázott metélőhagymával díszítve tálaljuk.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás