Marhapörkölt
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBNagyon finom és vegetáriánus étrendbe is illeszkedő fogást ajánlunk, amellyel mindenkit lenyűgözhetünk, az elkészítése viszont nagyon egyszerű.
Hozzávalók 1-2 személyre:
ízesítéshez:
díszítéshez:
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 200 ° C-ra.
A paprikákat megmossuk, megszárítjuk, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük és 40 percig sütjük. Félidőben megfordítjuk. Miután a sütőből kivettük, letakarjuk, kissé lehűtjük, majd lehúzzuk a paprika bőrét. A paprikákat ezután félbevágjuk, majd eltávolítjuk a belsejéből a magokat és a fehér részeket.
A paprikát turmixgépbe tesszük, hozzátesszük a fokhagymát, a szárított paradicsomokat és ½ csésze olajat a szárított paradicsom felöntőolajából, valamint hozzáadjuk a fenyőmagot, a citromlevet és 40 grammot a parmezánból. A pestót összeturmixoljuk, majd ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük.
Közben a tésztát sós vízben megfőzzük a csomagoláson található utasítások szerint. Amikor megfőtt, leszűrjük és visszatesszük a forró lábosba, hozzáadjuk a pestót, az apróra vágott bazsalikomot és a kapribogyót. Átkeverjük, átmelegítjük. Parmezán forgáccsal és friss bazsalikommal tálaljuk.
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBB