Majonézes céklasaláta
A cékla édeskés íze, az alma frissessége és a bébiuborka roppanóssága tökéletes összhangot alkot, amit a mustáros-tejfölös öntet és a kapor fűszeres frissessége tesz még izgalmasabbá.
TOVÁBBEgyszerű fogás, ami feldobja a szokásos grillezett zöldséges fogásokat. Ezt a receptet cukkini helyett padlizsánnal is elkészíthetjük.
Hozzávalók 4+ főre (előételként):
Elkészítése:
A cukkiniket megmossuk, megszárítjuk, a végét levágjuk, majd hosszában vékonyan felszeleteljük. Picit sózzuk, majd kenjük meg a szeleteket olívaolajjal és grillen süssük át őket.
A krémsajtot kikeverjük a fetasajttal és a zöldfűszerekkel, és ha sótlannak találjuk, picit sózzuk.
A grillezett cukkini szeleteket megkenjük a sajtkrémmel, majd feltekerjük.
A cékla édeskés íze, az alma frissessége és a bébiuborka roppanóssága tökéletes összhangot alkot, amit a mustáros-tejfölös öntet és a kapor fűszeres frissessége tesz még izgalmasabbá.
TOVÁBBA ragulevesek igazi klasszikusai a magyar konyhának – tartalmasak, ízgazdagok és laktatóak.
TOVÁBBA savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBB