Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBKiváló és különleges vacsorához illő recept. Az árpagyöngyöt céklalében főzzük meg, így csodálatos piros színvilágot kap a köret. Érdemes így elkészíteni az árpát, mert egyszerűen pompásan fest. A hosszan sült sertéslapocka valósággal szétomlik a szájban, ezért kitűnő választás egy különlegesebb, de bőséges vacsorához.
Hozzávalók 3-4 adaghoz:
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és az árpagyöngyöt papírral bélelt tepsiben aranybarnára pirítjuk. Miután kihűlt, puhára főzzük a céklalében.
A sertéslapockát bedörzsöljük zúzott fokhagymával, ízlés szerint sóval, borssal és a rozmaringgal, majd 120 fokon 3 órán át sütjük, hogy igazán porhanyós legyen.
Az árpagyöngyöt összekeverjük a bébirépával, a magokkal és az apróra vágott snidlinggel és ízlés szerint fűszerezzük.
A sertéslapockát az árpagyönggyel és salátával tálaljuk.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB