Marhapörkölt
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBKiváló és különleges vacsorához illő recept. Az árpagyöngyöt céklalében főzzük meg, így csodálatos piros színvilágot kap a köret. Érdemes így elkészíteni az árpát, mert egyszerűen pompásan fest. A hosszan sült sertéslapocka valósággal szétomlik a szájban, ezért kitűnő választás egy különlegesebb, de bőséges vacsorához.
Hozzávalók 3-4 adaghoz:
Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 190 fokra, és az árpagyöngyöt papírral bélelt tepsiben aranybarnára pirítjuk. Miután kihűlt, puhára főzzük a céklalében.
A sertéslapockát bedörzsöljük zúzott fokhagymával, ízlés szerint sóval, borssal és a rozmaringgal, majd 120 fokon 3 órán át sütjük, hogy igazán porhanyós legyen.
Az árpagyöngyöt összekeverjük a bébirépával, a magokkal és az apróra vágott snidlinggel és ízlés szerint fűszerezzük.
A sertéslapockát az árpagyönggyel és salátával tálaljuk.
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBB