Tortilla tekercs sült bacon szalonnával
A tortilla tekercs elkészítése gyors, egyszerű és a recept változatosan elkészíthető különféle hozzávalókkal. Ideális akár munkahelyi ebédnek is.
TOVÁBBA chorizo kolbász egy tradicionális, spanyol kolbász, amelyet sertéshúsból készítenek, és amelynek kellemesen csípős íze és jellegzetes illata van.
Hozzávalók 2 főre:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A vöröshagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és szétnyomjuk. A paradicsomot és a kolbászt feldaraboljuk.
Serpenyőben átsütjük a kolbászokat, majd kiszedjük őket. A serpenyőben maradt kolbászzsíron aranybarnára pirítjuk a rákot, megszórjuk pár csipet őrölt gyömbérrel (ha használunk). Hozzáadjuk a hagymát, a fokhagymát és a paradicsomot, majd a vajat. Kevergetve-dobálba megpirítjuk, átsütjük.
Hozzáadunk 1-2 teáskanál őrölt paprikát, ízlés szerint sót és feketeborsot. Felaprítjuk a friss bazsalikomot és rádobjuk a rákra. Ha használunk kapribogyót, akkor most tegyük bele.
Pirítóssal tálaljuk.
A tortilla tekercs elkészítése gyors, egyszerű és a recept változatosan elkészíthető különféle hozzávalókkal. Ideális akár munkahelyi ebédnek is.
TOVÁBBSzuper egyszerű és ellenállhatatlan Valentin-napi csokis brownie recept egy kis fahéjjal megbolondítva!
TOVÁBBÍme egy szuper-egyszerű és nagyon finom klasszikus recept, amelyet a család apraja-nagyja egyaránt szeret. Maradék általában nincsen egy ilyen fogást követően.
TOVÁBB