Receptek

Francia hagymakrémleves

Francia hagymakrémleves póréhagymával és fehérborral, amely egyszerre könnyed és ínycsiklandóan aromás, tökéletes téli leves.

TOVÁBB

Tojásos lecsó

A lecsó a magyar konyha egyik alapvető étele, és gyakran fogyasztják nyáron, amikor a friss zöldségek bőségesen elérhetőek.

TOVÁBB

Csicseriborsóval töltött, egészben sült csirke

Szaftos, aranybarna csirke csicseriborsóval és zöldségekkel töltve – egy könnyen elkészíthető étel, amely bármely étkezést különlegessé tesz.

TOVÁBB

Babkrémleves sült kolbásszal

Könnyen elkészíthető, ízletes leves, amely finom zöldségekkel, fehérbabbal és házias alaplével készül. A füstölt kolbászkarikák ropogós textúrája és gazdag íze tökéletesen kiegészíti a selymes levest.

TOVÁBB

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás