Marhapörkölt
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBIlyenkor igazán finom a paradicsom. Klasszikus mozzarellás, paradicsomos salátánkat mindenki garantáltan szereti.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Készítsük el a salátaöntetet olívaolajjal a csomagoláson leírtak szerint. A mozzarellát lecsepegtetjük, a paradicsomokat félbevágjuk. A szárított paradicsomot vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk.
Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, a mozzarellát, a szárított paradicsomot, a hagymát és az olajbogyót. Összekeverjük a salátaöntettel, majd frissen tépett bazsalikomlevelekkel díszítjük. Ízlés szerint tengeri sóval és feketeborssal ízesítjük.
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBB