Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBKönnyű, friss nyári saláta paradicsommal, mozzarellával, olívabogyóval és madársalátával, amit egy mediterrán stílusú öntet tesz teljessé.
Hozzávalók 2-3 adaghoz
A salátához:
Az öntethez:
Elkészítése:
Készítsük el a salátaöntetet: egy kisebb tálban keverjük össze az olívaolajat, balzsamecetet, mustárt és a fűszerkeveréket, majd tegyük félre. A mozzarellát lecsepegtetjük, a paradicsomokat félbevágjuk. A szárított paradicsomot vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk.
Egy tálban összekeverjük a paradicsomot, a mozzarellát, a szárított paradicsomot, a hagymát és az olajbogyót. Összekeverjük a salátaöntettel, majd frissen tépett bazsalikomlevelekkel díszítjük. Ízlés szerint tengeri sóval és feketeborssal tovább ízesíthetjük.
Jó étvágyat kívánunk!
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB