Töltött tojás
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA magos és csípős mustárok kiválóan alkalmasak pác készítésére.
Hozzávalók 4-6 bőséges adaghoz:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A lazacfilét megmossuk, megtisztítjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük.
Összeállítjuk a pácot. Egy tálban összekeverjük a mézet, a szójaszószt, a kétféle mustárt és a narancslevet. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, majd belenyomjuk a fokhagymagerezdeket is. Ismét alaposan összekeverjük.
A pácot a lazacfilékre öntjük és a hűtőben 1-2 órát pihentetjük.
A grillt felforrósítjuk és a lazacot mindkét oldalán kb. 4 percig grillezzük. Grillzöldségekkel tálaljuk.
Klasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBBA házi csirkemell sonka nemcsak szaftosabb és ízesebb, de egyedileg fűszerezhető is, így mindig a saját ízlésünkre szabhatjuk.
TOVÁBBMeleg, fűszeres, ropogós – így lehetne leginkább jellemezni ezt az egyszerű, mégis mennyei sült csirkeszárny receptet.
TOVÁBB