Indiai vajas csirke
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBEbben a receptben édes és csípős találkozik, a grillen pedig minden aroma életre kel. Tökéletes választás egy hétvégi ebédhez vagy akár egy villantós kerti vacsorához is.
Hozzávalók 4-6 bőséges adaghoz:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A lazacfilét megmossuk, megtisztítjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük.
Összeállítjuk a pácot. Egy tálban összekeverjük a mézet, a szójaszószt, a kétféle mustárt és a narancslevet. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, majd belenyomjuk a fokhagymagerezdeket is. Ismét alaposan összekeverjük.
A pácot a lazacfilékre öntjük és a hűtőben 1 órát pihentetjük.
A grillt felforrósítjuk és a lazacot mindkét oldalán kb. 4 percig grillezzük. Grillzöldségekkel tálaljuk.
Ez a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBB