Káposztás-kolbászos rétes
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBA magos és csípős mustárok kiválóan alkalmasak pác készítésére.
Hozzávalók 4-6 bőséges adaghoz:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
A lazacfilét megmossuk, megtisztítjuk, majd sóval és borssal bedörzsöljük.
Összeállítjuk a pácot. Egy tálban összekeverjük a mézet, a szójaszószt, a kétféle mustárt és a narancslevet. Hozzáadjuk a kakukkfüvet, majd belenyomjuk a fokhagymagerezdeket is. Ismét alaposan összekeverjük.
A pácot a lazacfilékre öntjük és a hűtőben 1-2 órát pihentetjük.
A grillt felforrósítjuk és a lazacot mindkét oldalán kb. 4 percig grillezzük. Grillzöldségekkel tálaljuk.
Egy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBBEgészben sült pisztráng recept narancsos lencsesalátával – elegáns és ízletes ünnepi fogás, amely tökéletes választás karácsonyra vagy különleges alkalmakra!
TOVÁBBFöldimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
TOVÁBB