Paradicsomos-paprikás csirke
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBA karácsony egyik kedvelt fogásai közé tartozik a sült pontypatkó. Tegyük ünnepivé ezt a fogást és panírozzunk mandulapehellyel. Tálaljuk ezt a fogást majonézes burgonyával.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
Elkészítése:
A pontypatkókat tisztítsuk meg és töröljük szárazra, majd ízlés szerint dörgöljük be Halak fűszerkeverékkel.
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
A liszthez keverjünk hozzá egy kevés fűszerpaprikát a színe miatt.
Panírozzuk be a halszeleteket: forgassuk meg őket a lisztben, a tojásban és végül a mandulapehelyben.
Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben és süssük szép arany színűre, ropogósra a halszeleteket.
Szaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBBKlasszikus kaszinótojás recept reszelt tormával. Hagyományos húsvéti töltött tojás, mely tökéletes hidegtálakhoz és ünnepi alkalmakra.
TOVÁBB