Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBA karácsony egyik kedvelt fogásai közé tartozik a sült pontypatkó. Tegyük ünnepivé ezt a fogást és panírozzunk mandulapehellyel. Tálaljuk ezt a fogást majonézes burgonyával.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
Elkészítése:
A pontypatkókat tisztítsuk meg és töröljük szárazra, majd ízlés szerint dörgöljük be Halak fűszerkeverékkel.
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
A liszthez keverjünk hozzá egy kevés fűszerpaprikát a színe miatt.
Panírozzuk be a halszeleteket: forgassuk meg őket a lisztben, a tojásban és végül a mandulapehelyben.
Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben és süssük szép arany színűre, ropogósra a halszeleteket.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB