Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBA karácsony egyik kedvelt fogásai közé tartozik a sült pontypatkó. Tegyük ünnepivé ezt a fogást és panírozzunk mandulapehellyel. Tálaljuk ezt a fogást majonézes burgonyával.
Elkészítési idő: 30 perc.
Hozzávalók 3-4 főre:
Elkészítése:
A pontypatkókat tisztítsuk meg és töröljük szárazra, majd ízlés szerint dörgöljük be Halak fűszerkeverékkel.
A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.
A liszthez keverjünk hozzá egy kevés fűszerpaprikát a színe miatt.
Panírozzuk be a halszeleteket: forgassuk meg őket a lisztben, a tojásban és végül a mandulapehelyben.
Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben és süssük szép arany színűre, ropogósra a halszeleteket.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB