Marhapörkölt
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBEgy könnyű és finom snack, amely kiváló húsvéti fogás is egyben. Vendégvárásnál is egyszerű, de nagyszerű megoldás.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy nagy tálban keverjük össze a felkockázott tojást, a majonézt, a mustárt, a metélőhagymát és a kapribogyót, alaposan dolgozzuk össze és fűszerezzük ízlésünk szerint sóval és borssal.
Az így elkészített krémet kenjük rá a lazacszeletekre, amelyeket ezután óvatosan tekerjünk fel.
Rendezzük el a tekercseket tányérokon és díszítsük friss kaporral, valamint kapribogyóval.
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBB