Korhelyleves
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBEgy könnyű és finom snack, amely kiváló húsvéti fogás is egyben. Vendégvárásnál is egyszerű, de nagyszerű megoldás.
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy nagy tálban keverjük össze a felkockázott tojást, a majonézt, a mustárt, a metélőhagymát és a kapribogyót, alaposan dolgozzuk össze és fűszerezzük ízlésünk szerint sóval és borssal.
Az így elkészített krémet kenjük rá a lazacszeletekre, amelyeket ezután óvatosan tekerjünk fel.
Rendezzük el a tekercseket tányérokon és díszítsük friss kaporral, valamint kapribogyóval.
A savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBBEz a könnyen elkészíthető recept a karaj, tojás, sós szardella és a pikáns kapribogyó tökéletes harmóniáját kínálja egy gazdag ételben.
TOVÁBBEgy sós, káposztás-kolbászos változat, ami a hagyományos rétestészta ropogósságát ötvözi a magyar konyha karakteres ízeivel.
TOVÁBB