Majonézes céklasaláta
A cékla édeskés íze, az alma frissessége és a bébiuborka roppanóssága tökéletes összhangot alkot, amit a mustáros-tejfölös öntet és a kapor fűszeres frissessége tesz még izgalmasabbá.
TOVÁBBMit készítsünk ebédre? Dobozos ebéd ötletet hoztunk szaftos és ízletes csirkehússal, zöldséggel és magvakkal, amit vihetünk magunkkal a munkahelyünkre is. Egészséges és nagyon finom!
Hozzávalók 1 főre:
szárított paradicsomos krém:
további hozzávalók a körethez:
Elkészítése:
Klopfoljuk kissé meg a húst, majd fűszerezzük be és süssük ki az olajon. Ha kihűlt, szeleteljük fel.
A paradicsomos krém hozzávalóit mixeljük krémesre.
Állítsuk össze az ebédünket. Az ételes doboz aljára tegyünk rizst, majd tegyük rá a krémet, a csirkehúst, a szeletelt savanyított uborkát és az olajbogyót. Tegyük rá a tetejét és tartsuk a hűtőben, amíg megesszük.
A cékla édeskés íze, az alma frissessége és a bébiuborka roppanóssága tökéletes összhangot alkot, amit a mustáros-tejfölös öntet és a kapor fűszeres frissessége tesz még izgalmasabbá.
TOVÁBBA ragulevesek igazi klasszikusai a magyar konyhának – tartalmasak, ízgazdagok és laktatóak.
TOVÁBBA savanykás, fűszeres korhelyleves egy igazi magyar klasszikus, amelynek gazdag ízvilágát a savanyú káposzta, a füstölt szalonna és a kolbász kombinációja adja.
TOVÁBB