Mac&cheese leves
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBB
Igazi ünnepi finomságok! Földimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
Mennyiség: 12 golyó
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
A morzsához:
A golyókhoz:
Elkészítése:
Süssük a darabokra vágott sütőtököt 200 °C-on 40-60 percig, majd hagyjuk kihűlni.
A kekszet robotgépben vagy mozsárban törjük finomra. Tegyük keverőtálba a kekszet és apránként dolgozzuk hozzá a sütőtököt.
Gyúrjuk egybe a golyó többi hozzávalójával, és lefóliázva 30 percre tegyük a hűtőbe.
Pirítsuk meg a mogyorót és szezámmagot, majd a mogyorót törjük durvára.
Vegyük ki a masszát a hűtőből, formázzunk belőle közepes golyókat, majd forgassuk bele a mogyorótöretbe vagy a szezámmagba.
A klasszikus Mac & cheese-t mindenki ismeri: krémes, extra sajtos, és selymesen lágy. De mi lenne, ha ezt az ikonikus amerikai ételt levesként készítenénk el?
TOVÁBBEz a recept tökéletes belépő az indiai ízvilágba: illatos, melengető és egyszerűen elkészíthető otthon is. Tálald basmati rizzsel vagy naan kenyérrel, és élvezd az autentikus ízeket a konyhádban!
TOVÁBBSelymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBB