Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBIgazi ünnepi finomságok! Földimogyoróban és szezámmagban megforgatott kekszes mézeskalács golyók, narancsszörppel készítve. Tökéletes ajándék, de akár egy gyors, otthoni nassolnivaló is lehet a hideg napokra.
Mennyiség: 12 golyó
Elkészítési idő: 60 perc
Hozzávalók:
A morzsához:
A golyókhoz:
Elkészítése:
Süssük a darabokra vágott sütőtököt 200 °C-on 40-60 percig, majd hagyjuk kihűlni.
A kekszet robotgépben vagy mozsárban törjük finomra. Tegyük keverőtálba a kekszet és apránként dolgozzuk hozzá a sütőtököt.
Gyúrjuk egybe a golyó többi hozzávalójával, és lefóliázva 30 percre tegyük a hűtőbe.
Pirítsuk meg a mogyorót és szezámmagot, majd a mogyorót törjük durvára.
Vegyük ki a masszát a hűtőből, formázzunk belőle közepes golyókat, majd forgassuk bele a mogyorótöretbe vagy a szezámmagba.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB