Cheddar szósz
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBEzt a rendkívül finom és szaftos grillezett csirkehúsos salátát nagyon egyszerű elkészíteni. A hús pácolására viszont szánjunk időt, mert mindenképpen megéri.
Elkészítési idő: 30 perc
Hozzávalók 3-4 főre:
a húshoz:
a salátához:
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, megszárítjuk és négy, egyenlő méretű részre vágjuk. Ráöntjük a folyékony pácot és hűtőben legalább 2 órát pihentetjük. A pihentetést követően forró grillrácson, sütőben vagy grillserpenyőben oldalanként kb. 6-8 perc alatt készre sütjük. Pár percre félretesszük, majd tálalás előtt felszeleteljük.
A salátához megmossuk a salátaleveleket (ha szükséges), az uborkát felkarikázzuk, a paprikát csíkokra vágjuk. A zöldségeket egy tálba tesszük, majd rámorzsoljuk a sajtot. Az öntethez kikeverjük a joghurtot, a majonéz és a mustárt, belenyomjuk a fokhagymát és ízlés szerint sóval és fehérborssal ízesítjük.
Selymesen lágy, intenzíven sajtos mártás mustárral és roppanós bébiuborkával, ami telitalálat grillezéshez, hamburgerhez vagy mártogatóshoz.
TOVÁBBRopogós panírban sült fűszeres tengeri hal, amit a sütőben sütünk készre, olajszag és panírozási káosz nélkül.
TOVÁBBEgy jól összerakott sajtburger mindig telitalálat: szaftos, ízes és laktató. Egy kis előkészület, minőségi alapanyagok, és egy olyan fűszerpác, amivel pillanatok alatt életet lehelhetünk a húsba.
TOVÁBB