Receptek

Grillezett bélszín grillezett zöldségekkel

A bélszín a legfinomabb marhahúsféle. Nedves pácolással még omlósabb eredményt érhetünk el vele, ha szeretnénk grillezni.

Hozzávalók:

a grillezett zöldségekhez vegyesen:

 

Elkészítése:

A húst megtisztítjuk, a hártyákat levágjuk és vastag szeletekre vágjuk. Öntsük rá a kész pácot és marináljuk a hűtőben lefedve legalább 2 órán át.

A zöldségeket megtisztítjuk. És ha szükséges, kisebb darabokra vágjuk.

Összekeverjük a 2 evőkanál grillzöldség fűszerkeveréket 4 evőkanál olívaolajjal és a zöldségekre öntjük. 2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

Forrósítsuk fel a grillt. Vegyük ki a húst a pácléből, és oldalanként kb. 10-15 percet süssük meg.

Végezetül grillezzük grilltálcán a zöldségeket is készre.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás