Marhapörkölt
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBA bélszín a legfinomabb marhahúsféle. Nedves pácolással még omlósabb eredményt érhetünk el vele, ha szeretnénk grillezni.
Hozzávalók:
a grillezett zöldségekhez vegyesen:
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, a hártyákat levágjuk és vastag szeletekre vágjuk. Öntsük rá a kész pácot és marináljuk a hűtőben lefedve legalább 2 órán át.
A zöldségeket megtisztítjuk. És ha szükséges, kisebb darabokra vágjuk.
Összekeverjük a 2 evőkanál grillzöldség fűszerkeveréket 4 evőkanál olívaolajjal és a zöldségekre öntjük. 2 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Forrósítsuk fel a grillt. Vegyük ki a húst a pácléből, és oldalanként kb. 10-15 percet süssük meg.
Végezetül grillezzük grilltálcán a zöldségeket is készre.
Szaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBBSzaftos, fűszeres csirkés egytálétel, melyet a szárított paradicsom és a fűszerpaprika tesz igazán különlegessé és karakteressé.
TOVÁBBEbben a receptben négyféle sajtot kombinálunk szárított paradicsommal és egy kis tormával, hogy minden falat krémes, olvadt és kicsit pikáns legyen.
TOVÁBB