Tepsis fokhagymás-mustáros tarja
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTojás nélkül elképzelhetetlen a húsvét. Nemcsak festett tojásokat készíthetünk, hanem ízletes töltött tojást is tálalhatunk az ünnepi asztalon.
Hozzávalók:
Elkészítés:
A gombát és a vöröshagymát megtisztítjuk, és mindkettőt nagyon finomra vágjuk. Serpenyőben olvasszuk meg a vajat, tegyük hozzá a gombát, a hagymát és az összenyomott fokhagymagerezdeket, majd fűszerezzük ízlés szerint Lacikonyha ételízesítővel. Alaposan süssük meg a gombát, ne hagyjunk alatta vizet.
A tojásokat óvatosan vágjuk hosszában félbe, távolítsuk el a tojássárgákat, és tegyük őket egy nagy tálba. Keverjük a sült gombás-hagymás keveréket, a majonézt, és a felaprított friss petrezselymet a tojássárgákhoz és alaposan dolgozzuk össze. Ízlés szerint fűszerezzük.
Töltsük meg a tojásokat a gombás töltelékkel és díszítsük őket apróra vágott snidlinggel.
Omlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBBSzaftos marhalábszár, vörösbor, paprika, paradicsom és fokhagyma - minden falat mély, gazdag ízeket rejt. Lassan főzzük, türelmesen rotyogtatjuk, hogy a hús szinte szétessen a villán.
TOVÁBB