Csirkés-zöldséges saslik joghurtos szósszal
A nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki!
TOVÁBBMaradt csirkehús az előző napokról? Akkor dobjunk össze egy finom csirkehúsos salátát, amelyet zsenge hónapos retekkel gazdagítunk.
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 2 főre:
a salátaöntethez:
Elkészítése:
A koktélparadicsomot megmossuk és félbevágjuk, a retket megmossuk, megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.
A maradék sült vagy főtt csirkehúst kisebb falatokra vágjuk, vagy akár villával széthúzzuk, hogy minél légiesebb és vékonyabb megjelenésű legyen.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy habverővel.
Egy nagy tálba tesszük a saláta valamennyi hozzávalóját, ráöntjük a salátaöntetet és alaposan összekeverjük.
A nyárssal grillen és sütőben is dolgozhatsz. Nagyon sokféle hozzávalót felhasználhatsz az elkészítéséhez, és egy biztos - egy szempillantás alatt eltűnik majd a tányérokról a grillről! Próbáld ki!
TOVÁBBEz a leves tökéletesen felmelegít, és a nevével ellentétben kedvező áron összedobható fogás, és relatíve gyorsan el is készül.
TOVÁBB