Receptek

Csirkés saláta hónapos retekkel

Maradt csirkehús az előző napokról? Akkor dobjunk össze egy finom csirkehúsos salátát, amelyet zsenge hónapos retekkel gazdagítunk.

Elkészítési idő: 15 perc

Hozzávalók 2 főre:

  • 1 csomag konyhakész vegyes salátamix
  • 6 koktélparadicsom
  • 1 evőkanál szárított áfonya vagy mazsola
  • főtt vagy sült csirkehús-maradék
  • 4 nagyobb hónapos retek

a salátaöntethez:

 

Elkészítése:

A koktélparadicsomot megmossuk és félbevágjuk, a retket megmossuk, megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.

A maradék sült vagy főtt csirkehúst kisebb falatokra vágjuk, vagy akár villával széthúzzuk, hogy minél légiesebb és vékonyabb megjelenésű legyen.

Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy habverővel.

Egy nagy tálba tesszük a saláta valamennyi hozzávalóját, ráöntjük a salátaöntetet és alaposan összekeverjük.

 

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket alkalmazunk annak érdekében, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás