Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBMaradt csirkehús az előző napokról? Akkor dobjunk össze egy finom csirkehúsos salátát, amelyet zsenge hónapos retekkel gazdagítunk.
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók 2 főre:
a salátaöntethez:
Elkészítése:
A koktélparadicsomot megmossuk és félbevágjuk, a retket megmossuk, megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük.
A maradék sült vagy főtt csirkehúst kisebb falatokra vágjuk, vagy akár villával széthúzzuk, hogy minél légiesebb és vékonyabb megjelenésű legyen.
Az öntet hozzávalóit összekeverjük egy habverővel.
Egy nagy tálba tesszük a saláta valamennyi hozzávalóját, ráöntjük a salátaöntetet és alaposan összekeverjük.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB