Sültburgonya-saláta
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBAjánlatunk egy nem mindennapi kombinációjú saláta.
Hozzávalók 3-4 személyre:
a salátához:
az ízesítéshez:
Elkészítése:
Az árpát puhára főzzük. A paradicsom héját lehúzzuk, az uborkát meghámozzuk, és mindkettőt felkockázzuk. Az újhagymát megmossuk, megtisztítjuk, majd felszeleteljük. Az olajbogyókat félbe vágjuk.
Egy nagy tálba tesszük a saláta hozzávalóit a mogyoró és a méz kivételével. A salátát ízlésünk szerint fűszerezzük egy picike fahéjjal, valamint sóval és borssal.
A mogyorót vajon a mézzel összesütjük, átpirítjuk.
A salátát kínálótálakba kanalazzuk, és a pirított mogyoróval, petrezselyemmel, valamint a főtt és félbevágott tojásokkal díszítjük.
Aranybarnára sült, ropogós burgonya frissítő, citromos-mustáros öntettel és roppanós kínai kellel - egyszerre könnyed, mégis ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBOmlós sertéstarja fokhagymás-mustáros pácban, együtt sütve illatos, aranyszínű burgonyával - egyszerre kiadós és ellenállhatatlanul finom.
TOVÁBBTúrógombóc ropogós morzsába forgatva, friss epervelővel, egy kis fahéjjal megbolondítva - mennyei desszert, amit érdemes kipróbálni a hétvégén!
TOVÁBB