Receptek

Mandulabundás pontypatkó

A karácsony egyik kedvelt fogásai közé tartozik a sült pontypatkó. Tegyük ünnepivé ezt a fogást és panírozzunk mandulapehellyel. Tálaljuk ezt a fogást majonézes burgonyával.

Elkészítési idő: 30 perc.

Hozzávalók 3-4 főre:

Elkészítése:

A pontypatkókat tisztítsuk meg és töröljük szárazra, majd ízlés szerint dörgöljük be Halak fűszerkeverékkel.

A tojásokat verjük fel és enyhén sózzuk.

A liszthez keverjünk hozzá egy kevés fűszerpaprikát a színe miatt.

Panírozzuk be a halszeleteket: forgassuk meg őket a lisztben, a tojásban és végül a mandulapehelyben.

Az olajat forrósítsuk fel a serpenyőben és süssük szép arany színűre, ropogósra a halszeleteket.

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás