Receptek

Csirkés palacsinta kukoricával és kínai kellel

Izgalmasabb recept egy egyszerű sültcsirkénél, amely zsírszegény, rostdús és vitaminban gazdag fogás is egyben.

Elkészítési idő: 45 perc

Hozzávalók 1 főre:

 

Elkészítése:

 

A lisztet, a tojásfehérjét, a tejet, a vizet, az olajat és a sót simára keverjük.

Olajjal megkent serpenyőben süssük ki a palacsintát.

A húst megmossuk, megszárítjuk, fűszerezzük a sültcsirke fűszerkeverékkel, majd felkockázzuk és kevés zsiradékon megsütjük.

A zöldségeket megmossuk, a paprikát, a lilahagymát és a kelt vékonyra szeljük, hozzáadjuk a húshoz és 1-2 percig pirítjuk.

A joghurtot összekeverjük a fokhagymával, kakukkfűvel, ízlés szerint sózzuk.

Kenjük meg a joghurttal a palacsintát, tegyük rá a zöldséges húsos tölteléket, tekerjük fel, és már kész is.

 

Több hír

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás