Kényelmi leves
Grízgaluskaleves

A klasszikus finom, puha galuskagombócokból álló levest minden korosztály szereti. Receptünket sárgarépával és finom fűszerekkel egészítettük ki, hogy az ízével mindenki elégedett legyen.
Ez a receptünk nem tartalmaz húst, de aki szereti tovább gazdagíthatja egyéb hozzávalókkal.
A Grízgaluskaleves nem tartalmaz tartósítószert és 4 tányérnyi adag.
Súly: 40 gTUDTA…
Ha szeret új ízeket kipróbálni, akkor tegyen apróra vágott sárgarépát vagy egy csésze főtt zöldborsót a forrásban lévő leveshez és így főzze készre.
FELHASZNÁLÁSA
Keverjük a tasak tartalmát 1 liter forrásban lévő vízbe. Forraljuk újra fel, majd alacsony hőfokon időnként megkeverve 10 percig főzzük. Pihentessük 10 percig, majd tálaljuk.