Krémleves
Gomba-
krémleves
Mi arra törekszünk, hogy finom alapanyagokból és illatos fűszerekből laktató leveseket készítsünk. Élvezze krémleveseinket, amelyek nem tartalmaznak sem hozzáadott nátrium-glutamátot, sem színezéket.
Egy tasak krémleves 2 fős adag.
Ötletek a változatos tálaláshoz:
- Öntsünk a leves tetejére egy kevés tejszínt és szórjuk meg friss, apróra vágott petrezselyemzölddel.
- Nagyon finom szarvasgombás vagy zöldfűszeres, fokhagymás ízesítésű olajjal lecsorgatva.
- Próbáljuk ki, hogy a kitálalt csészékbe adunk egy-egy kiskanál pestot is – nagyon extrás ízt ad a levesnek és különlegesen is néz ki.
Súly: 50 g
TUDTA…
Mint minden krémlevesnél itt is finom levesbetét lehet a kruton, amelyből a hagymás ízesítésűek illenek a leginkább a gombakrémleveshez.
FELHASZNÁLÁSA
A tasak tartalmát 500 ml hideg vízhez öntjük. Kézi habverővel csomómentesre keverjük. Felforraljuk, majd gyakran megkeverve alacsony lángon főzzük 5 percig.