Fűszerkeverék

Fűszerkeverék

Bruschettához

A bruschetta fűszerezéssel egyszerűen és gyorsan megteremtheti az olasz konyha hangulatát, és illatos pácokat készíthet húsokhoz és zöldségekhez.

Súly: 350 g

TUDTA…

A bruschetta receptje Közép-Olaszországból származik és a 15. század óta ismert. Az étel azonban az ókori Rómáig vezethető vissza, amikor az olajbogyó-termelők bevitték olajbogyójukat egy helyi olívaprésbe, és egy szelet kenyér segítségével megkóstolták a frissen préselt olajukat.

FELHASZNÁLÁSA

Adjuk paradicsomos mártásokhoz, olívaolajas pácokhoz. Vízzel és olajjal kikeverve kétszersültre és pirított bagettre kenhetjük, mint ízletes szendvicskrémet. Hozzáadhatjuk hideg salátaöntetekhez, forró hús- és halszószokhoz, húsos és vegetáriánus rakott ételekhez, pizzához és tésztához.

Az oldalunkon kezeljük az adatait és sütiket használunk, hogy a legjobb termékeket ajánlhassuk Önnek. Tudjon meg többet adatkezelési szabályzatunkról. Ismerkedjen meg az adatkezelési tájékoztatónkkal.

Bezárás