Fűszerkeverék
Fűszerkeverék
Bruschettához
A bruschetta fűszerezéssel egyszerűen és gyorsan megteremtheti az olasz konyha hangulatát, és illatos pácokat készíthet húsokhoz és zöldségekhez.
Súly: 350 gTUDTA…
A bruschetta receptje Közép-Olaszországból származik és a 15. század óta ismert. Az étel azonban az ókori Rómáig vezethető vissza, amikor az olajbogyó-termelők bevitték olajbogyójukat egy helyi olívaprésbe, és egy szelet kenyér segítségével megkóstolták a frissen préselt olajukat.
FELHASZNÁLÁSA
Adjuk paradicsomos mártásokhoz, olívaolajas pácokhoz. Vízzel és olajjal kikeverve kétszersültre és pirított bagettre kenhetjük, mint ízletes szendvicskrémet. Hozzáadhatjuk hideg salátaöntetekhez, forró hús- és halszószokhoz, húsos és vegetáriánus rakott ételekhez, pizzához és tésztához.